[O1] Coś brzęczy, wibruje przy tablicy wskaźników

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kxk
    Classic
    • 2007
    • 10

Ja za swoją oktavkę z końca 2003 roku, również z pewnego źródła i na niezłym wypasie dałem równo 30k i jak porównywałem z podobnymi na rynku to była dobra cena
  • Doris
    Drive
    • 2006
    • 58

Witam, od kilku dni przy tych samych obrotach ok. 2200 obr/min coś wpadało w środku w wibracje i już wiem co to jest, a mianowicie brzęczy szybka osłaniająca wskaźniki i teraz mam pytanie, co z tym najlepiej zrobic aby uciszyć? próbowałem włożyć kawałeczek gabeczki między szybke a czarną obudowe ale nie pomogło.a wkurza niemiłosiernie takie pierdzenie...

Komentarz

• phrix
      L&K
      • 2007
      • 1000
      • Audi
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Moze nie na temat , ale nad plastikiem regualcji kierownicy jest taka mala czarna zaslepka. Jeżeli ja wywalisz drgania nie beda przenosily sie na blat. :lol:

Jeżeli to nie pomoże to silikon czarny, i sladowa iloscia przemazac pod ramką :wink:
      Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

sprawdz sobie jeszcze linkę od otwierania pokrywy silnika ,jest plastikowa i wpada w wibracje obijając się o błonik na którym jest przykręcona na 2 zaczepach :idea:

Komentarz

Pracuję...