Ja za swoją oktavkę z końca 2003 roku, również z pewnego źródła i na niezłym wypasie dałem równo 30k i jak porównywałem z podobnymi na rynku to była dobra cena
[O1] Coś brzęczy, wibruje przy tablicy wskaźników
Zwiń
X
-
[O1] Coś brzęczy, wibruje przy tablicy wskaźników
Witam, od kilku dni przy tych samych obrotach ok. 2200 obr/min coś wpadało w środku w wibracje i już wiem co to jest, a mianowicie brzęczy szybka osłaniająca wskaźniki i teraz mam pytanie, co z tym najlepiej zrobic aby uciszyć? próbowałem włożyć kawałeczek gabeczki między szybke a czarną obudowe ale nie pomogło.a wkurza niemiłosiernie takie pierdzenie...
-
-
Moze nie na temat , ale nad plastikiem regualcji kierownicy jest taka mala czarna zaslepka. Jeżeli ja wywalisz drgania nie beda przenosily sie na blat. :lol:
Jeżeli to nie pomoże to silikon czarny, i sladowa iloscia przemazac pod ramką :wink:Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
desmo
sprawdz sobie jeszcze linkę od otwierania pokrywy silnika ,jest plastikowa i wpada w wibracje obijając się o błonik na którym jest przykręcona na 2 zaczepach :idea:
Komentarz
Komentarz